11 Aralık 2012 Salı

Paketlemeye Devam


Yeni yıl senenin en sevdiğim zamanıdır. Her yer renk renk,ışıl ışıl,süslü. İnsanlar hep bir tatlı heyecan ve telaş içinde sanki. Yeni bir yıl; yeni umutlar,istekler,hayaller. O kadar sabırsızlıkla beklerim de o gece 11 de  uykum gelmez mi deli oluyorum. Sen bütün sene ;güzelce uyuyup işe hortlak gibi gitmemek için saat daha 5 de çayı kahveyi içmeyi bırak, koklamayan ben o gece uyurgezer gibi oluyorum. Bir de yeni yıl geliyor diye o kadar heyecan yaptıktan sonra saat 12 yi geçip de yeni yıla girdik mi " Tamam işte yeni yıla girdik. Hadi yatayım artık " deyip kalkıp giderim. Yaşlandım evet yaşlandım.  
Neyse tüm sevdiklerim yeni yılda da sağlıklı ve yanımda olsunlar da ben erkenden yatayım. 
Bu yıl nedense hediye paketlerini kendim yapma gibi bir sevdanın içine girdim. Harıl harıl planlıyorum,malzemeleri bulmaya çalışıyorum ki,en zoru ve zaman alan kısmı da bu zaten. Paketler için bu kez tahta mandallar,toz sim,minyatür oyuncaklar,silikon kullandım. 
Fotoğrafta ki minyatür ağaçları ve o kadar küçük hayvanları bulmak beni çok uğraştırdı. Küçük bir yerde yaşadığım için ürün çeşitliliği fazla değil. Ağaçlar, maket evler yapan,projeler hazırlayanlar için satılan malzemelerden. Oyuncaklar evet var ama bu kadar küçük az ve alakasız hayvanlar oluyor genelde içinde. Yeni yıl paketiniz de mandalın üzerine yapıştırılmış bir inek veya gergedan " Ne alaka" dedirtebilir insanlara. 



Çita ile tavşan da alakasız oldu biliyorum ama her yeri talan etmeme rağmen maalesef ancak bunları bulabildim ben. 
Mandallara önce sıvı uhu sürüp bol toz sim serptim ve kurumaya bıraktım. Daha sonra üzerine yapıştıracağım oyuncağın tabanına silikon sıktım ve mandala güzelce yerleştirip bir gece kuruması için beklettim. 




Ve artık süsümüz hazır. Çam ağaçlarn da yeni yıl süsü olarak yada hediye paketlerinde süs olarak kullanılabilir. mandallarım paketlerde ki yerlerini aldılar ve sahiplerine ulaşacakları günü bekliyorlar. Umarım bunları alan dostlarımın da hoşuna gider. 









12 yorum:

  1. Çok şirinnnn. Pek sevdim ben :)

    YanıtlaSil
  2. hay Allah!!
    söyleseydin ya , pelinin oyuncak sepetinde çok şey bulabilirdik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelin in hayvanlarla oynadığını düşünemedim. Malum kızlar bebek sever genelde.

      Sil
  3. Harika bence de :) ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. Bende yeni katıldım bloğunuza. Çok zarif çok hoş, artık takipteyimm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Hoşgeldin. Ben de seni ziyaret edeceğim hemen.

      Sil
  5. bütün o arama,boyama,uğraşmalarına değmiş,
    sonuç çok güzel,
    ba yıl dım:)))

    YanıtlaSil
  6. bayildim,ellerinize saglik ,pinterestte gormustum sanirim bu fikri :) ilk firsatta ben de denicem. tavsan ve cam agacli benim favorim,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklisin ben de orada görüp beğenmiştim. Artık bulduğum malzemelere yapmaya çalıştım. Yorumun ve ziyaretin için teşekkür ederim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...