1 Haziran 2013 Cumartesi

Bir Süre...


Bu ülkede yaşayan insanlar olarak ne düşüneceğimize,ne isteyeceğimize,neyi kabul edip, neyi reddedeceğimize karar verme hakkının sadece ve sadece bize ait olduğunun unutulduğu bu günlerde yemek tarifi ,gezi postu veya hobi fikirleri yayınlamayı (kendi adıma) istemediğim için bir süre daha bloğumda olmayacağım. 

Hepimiz yada çoğunluğumuz gibi yaşananlardan oldukça mutsuz ama iyi şeyler olacağı konusunda da bir o kadar umutluyum. 

Daha fazla kimsenin canı yanmadan insan hakları ,ifade özgürlüğü ve demokratik haklar dikkate alınarak halkın ne anlatmak istediğinin dinlenmesi en büyük temennim. 

Özlediğimiz laik,demokratik, kişisel hak ve özgürlüklerin önemsendiği, huzur dolu bir yaşama kavuşmak dileği ile...



"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler,aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur"

(Che Guevara)




2 yorum:

  1. hastalıkları bile unuttuğum bu günlerde ben de destekliyorum .....cennette tapu da başkaların yatak odasına girerek alınmaz .Yazmamak yanlış bence ,sık ,sık resim koysan daha bir destekli olur

    YanıtlaSil
  2. Canım haklısın,haklıyız... İnsanın içinden ne yazmak ne de artık hep aynı görüntülere bakmak, okumak geliyor.Moralsiz moralsiz çalışırken,nasıl birden bu hale geldik söylemleriyle dolu zihnim...LÜtfen her şey düzelsin ve eskisinden daha da güzel olsun dilerim.. Gezi Parkı yine eski haliyle hatta daha da güzelleştirilerek korunsun...sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...