21 Ağustos 2013 Çarşamba

Bantlandım


Bu aralar her mutfakta tatlı bir telaş. Mis gibi kokular,kavanozlar,salçalar,turşular,ortada sebzeler,sebzeler...Herkes harıl harıl kışa hazırlanıyor. Ben de katıldım bu telaşa. Yapıyorum da yapıyorum. Bilmem, yemek kısmet olur mu? Ama ben de hazırlanıyorum . Bunca işle uğraşırken de kendi kendime konuşup duruyorum. Şu dondurucular,rondolar olmasa biz ne yapardık diye. Buzdolabının o küçücük buzluğuna nasıl sığıyordu acaba koyduklarımız,yada biz derin dondurucular olmadan önce ne yapıyorduk diye. Her seferinde yok diyorum bu yıl yapmayacağım. Bunca telaş,mutfak batıyor. Hadi sonra onları sil,temizle. Ama yok genlerde var ya,yine duramıyorum. Bir yandan da içim içimi yiyor. Bloğa bakamadım,bir şeyler koyamadım,hobiler kaldı,kesip biçemedim diye. Anlayacağınız kendi kendime bile sohbet eder duruma geldim yani. Yıka,doğra,pişir,kavanozla,poşetle,temizle. Biraz ara vermek için en kolay ve en pratik projeler hazırlayabildiğim bantlarıma gitti yine elim. Aldım hepsini masama ve daha önce Pinterestte gördüğüm yara bantlarından ve kavanozlardan hazırladım. Pek bir şirin oldular. Yara bantlarını bir arkadaşımın çocuğuna verdim. Rengarenk bantları görünce şaşırdı. Benden sonra hepsini çıkarıp vücuduna yapıştırmış. Kapımı çalıp sürpriz yaptı bana. "Bak bant" dedi. Kavanozlarımı da akşam yemeğinde masada kullandım. Hoş durdu. Umarım siz de beğenirsiniz. 
Bana ve tüm mutfak mesaisi olanlara kolay gelsin. 





















9 yorum:

  1. renagarenk ne güzel :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yara bantlari vucutta cok hos durmus. Kavanozdaki ciceklerle de masamiz senlendi. Yorumun icin Tesekkur ederim.

      Sil
  2. Sana şu kadarını söyliyeyim, hayatımda hiç derin donduruculu buzdolabım ve bulaşık makinem olmadı ve hiiiç kış için hazırlık yapmadım:)
    Bir şekil yaşanıyor yani:))) Ama hedefimde var, ben de o tatlı telaşı yaşarım diyorum:)

    Bu arada çok şirin olmuş hepsi, bantlar da vazolar da.

    YanıtlaSil
  3. Bak Allahım ya , yine neler yapmışsın :))

    YanıtlaSil
  4. Yara bantları ile ne güzel iş çıkarmışsınız.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Oldukça yaratıcı!
    http://tugbates.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. geç keşfettim ben blogunuzu, nasıl da güzel, desenli bant delisi olduğumdan yorumumu buraya yazayım dedim, yara bantı fikri süper, eve gider gitmez deneyeceğim ben de... sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...