6 Nisan 2017 Perşembe

AROMALI ŞEKER


Evet yaklaşık 6 aydır hiç rafine şeker tüketmiyorum. Sadece arada bir yüksek kakaolu bitter çikolata ve bazen de az miktarda kurutulmuş meyve. Alıştı sanırım artık vücudum. Kendimi de daha iyi hissediyorum. 
Bu aromalı şeker tarifini gördüğümde ortaya iyi bir şey çıkacağından emindim. Sadece bizim evde tüketilmeyeceğini bildiğim için yarım ölçü denedim ve gelen misafirlerim isterse kahvelerini veya çaylarını bu şekerle ikram ediyorum. Bu aromalı şeker ile tatlılarınıza az miktar ekleyebilir yada kahvenize yepyeni bir tat katabilirsiniz. Ufak ve şık kavanozlarda hazırlayarak arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. 








TARÇIN VE PORTAKAL AROMALI ŞEKER

1 portakalın kabuğunu ince rende ile rendeleyin. Bir kasede rendelediğiniz kabuğu 250 gr toz şeker ve 2 tatlı kaşığı tarçın ile karıştırın. Kavanoza koyarken içine 1 bütün tarçın kabuğu ekleyin. 

Afiyet olsun. 






Tarif: Jamie





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...