16 Nisan 2012 Pazartesi

soy ağacı


Haftasonu internette dolaşırken gördüğüm bir fotoğraftan esinlenerek ben de bizim odanın duvarını boyadım. Aslında tam olarak boyamadım. Sadece bir ağaç çizdim. Neden? Bilmiyorum. Sadece çok beğenmiştim.
Ahşap boyarken kullandığım su bazlı boyalarım ile bir bahar ağacı çizdim. Dalların uçlarına uçuk yeşil ve sarı tonları ile küçük çiçekler yaptım. Ve eski siyah beyaz fotoğrafları ağacın bazı yerlerine yapıştırdım. Soy ağacı gibi dursa da ben evdeki eski fotoğraflarla bir kompozisyon oluşturdum. Vazgeçersem boyalar su bazlı olduğu için silmesi zor değil......Sanırım ! : ( 






Sırada birkaç proje daha var. Şu anda malzemeleri temin etmekle uğraşıyorum. Bulunduğum kasabada böyle şeyler pek bulunmaz. Çünkü kimse bu tür şeylerle uğraşmaz. Bitirdiğimde güzel olursa bloğumda sizlerle paylaşırım. Yani çok işim var çoooook.

7 yorum:

  1. tek kelimeyle bayıldımmm çok güzel.ellerinize sağlık çok değişik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım. Yorumun için çok teşekkir ederim. Beğenmene sevindim.

      Sil
  2. ayy inanmıyorum bariz kocaman ağaç çizmişin. burdan çok güzel gözüküyor.çokta güzel çizmişin valla yeteneğin var bu işlerde. yakında bi gelelimde ağaçaltında kahve içelim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bayağı bayağı ağaç oldu. Akşam işten gelince çektim aslında pek iyi çıkmadı. Yakından beğenirmisin bilmem.
      Beklerim gelin bir kahve içeriz.

      Sil
  3. merhabalar. tebrikler. öncelikle cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum. duvar boyamak genelde çocukların işi onları temizlemekte annelerin. senin çizimin temizlenesi degil gölgede oturulası bir eser olmuş. çok beğendim çok.

    YanıtlaSil
  4. 1- Çok güzel bir çizim olmuş.

    2- Koltuğuna bayldım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...